Compacte stadsauto: CD afspelen

N.B.: Tijdens het afspelen toont het display de schijf, het nummer en de tijd die is verstreken sinds de start van het nummer.

Met SYNC

Wanneer tijdens radio-ontvangst een schijf wordt geladen, start het afspelen onmiddellijk.

Als u de audiobron verandert (radio, USB, Aux In) en u opnieuw de cd wilt afspelen, druk dan op de knop CD.

Zonder SYNC

Druk tijdens radio-ontvangst één keer op de knop MEDIA om het afspelen van de cd te starten.

Het afspelen start direct zodra een CD is geladen.

Nummerselectie

Met SYNC
 • Druk eenmaal op de toets voor neerwaarts zoeken om het huidige nummer te herhalen. Als hierop binnen twee seconden na de start van een nummer wordt gedrukt, wordt het vorige nummer afgespeeld.
 • Gebruik de pijltoetsen omhoog of omlaag om het gewenste nummer te selecteren en druk op OK.
U kunt een nummer selecteren via het numerieke toetsenbord. Kies het gewenste nummer helemaal (bijvoorbeeld 1 en daarna 2 voor nummer 12) of kies het nummer en druk op OK.

Zonder SYNC

Druk eenmaal op de toets voor neerwaarts zoeken om het huidige nummer te herhalen. Wanneer binnen twee seconden vanaf het begin van een nummer op deze toets wordt gedrukt, dan wordt het vorige nummer gekozen.

Snel vooruit en achteruit

Druk op de toets voor neerwaarts zoeken of opwaarts zoeken en houd deze ingedrukt om achterwaarts of voorwaarts binnen de nummers van de CD te zoeken.

Shuffle en willekeurig afspelen

Door het willekeurig afspelen van nummers, ook wel bekend als "shuffle", worden alle opnames op de CD in willekeurige volgorde afgespeeld.

Met SYNC

Druk op functietoets 2.

N.B.: Wanneer een MP3 cd wordt afgespeeld, kunt u het systeem nummers in willekeurige volgorde laten afspelen voor de volledige cd of in de huidige map. Druk op toets 2 om te wisselen tussen deze opties.

Gebruik indien nodig de toets zoeken omhoog of omlaag om het volgende nummer te selecteren om in willekeurige volgorde af te spelen.

Zonder SYNC

 1. Druk meermaals op de knop MENU totdat SHUFFLE wordt weergegeven.
 2. Gebruik de pijltoetsen om UIT of ALLES te selecteren.
 3. Druk op de knop OK om te bevestigen.
Wanneer een MP3-CD wordt afgespeeld, bestaan de opties uit SHUFFLE voor de hele CD of het willekeurig afspelen van alle nummers in de map.

  READ NEXT:

   Nummers van CD herhalen

  Met SYNCDruk op functietoets 1. N.B.: Wanneer een MP3 of WMA cd wordt afgespeeld, kunt u het systeem het huidige nummer of alle nummers in de huidige map laten herhalen. Druk op toets 1 om te wisselen tussen deze opties.Zonder SYNC

   Afspeelvolgorde MP3- en WMA-bestanden

  De volgorde waarin de mappen en bestanden worden afgespeeld, is als weergegeven. N.B.: Het systeem slaat elke map zonder MP3- of WMA-bestand over.Om een gewenste afspeelvolgorde op te geven voor de map- of bestandsnaam, voert u de vol

   Audio-ingangsaansluiting

  WAARSCHUWINGAfleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, ongelukken en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur of functies die uw aandacht van de w

  SEE MORE:

   Bandenspanningcontrolesysteem

  WAARSCHUWINGHet controlesysteem voor lage bandenspanning vormt geen vervanging voor handmatige controle van de bandenspanning. De bandenspanning moet regelmatig (minstens een keer per maand) worden gecontroleerd met een bandenspanni

   Achterklep openen/sluiten

  Afb. 34 Achterklep openen en sluiten Om de achterklep te openen, de knop A in pijlrichting 1 drukken " afb. 34. De klep in pijlrichting 2 oplichten. Om de achterklep te sluiten, in de handgreep B grijpen en in pijlrichting 3 trekk