Ford Ka+ - Instructieboekje (2018-2024): Audio-ingangsaansluiting

WAARSCHUWING

Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, ongelukken en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur of functies die uw aandacht van de weg kunnen afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.

Uit veiligheidsoverwegingen dient u geen draagbare audiospelers aan te sluiten of instellingen hiervan aan te passen tijdens het rijden.

Bewaar de draagbare audiospeler tijdens het rijden op een veilige plek, zoals de middenconsole of het dashboardkastje. Harde voorwerpen kunnen bij een aanrijding of abrupte stop rondgeslingerd worden, waardoor het risico op ernstig letsel verhoogd wordt. De audioverlengkabel moet lang genoeg zijn om de draagbare audiospeler tijdens het rijden veilig te bewaren.

Met de extra ingangsaansluiting kunt u uw draagbare audiospeler aansluiten en de muziek hierop via de luidsprekers van uw auto afspelen. U kunt elke draagbare audiospeler gebruiken die ontworpen is voor gebruik met een hoofdtelefoon. Uw audioverlengkabel moet over een mannelijke stekker van 1/8 inch (3,5 mm) aan elke uiteinde beschikken.
 1. Zorg dat uw auto stilstaat en de radio en draagbare muziekspelers zijn uitgeschakeld.
 2. Sluit de verlengkabel van de draagbare audiospeler in de extra ingangsaansluiting.
 3. Schakel de radio in. Selecteer een FM-radiozender of een cd.
 4. Pas het volume desgewenst aan.
 5. Schakel de draagbare audiospeler in en pas het volume aan tot de helft van het maximale niveau.
 6. Druk op AUX tot AUDIO of AUDIO-INGANG in het display verschijnt. Als het goed is hoort u de muziek van het apparaat, zelfs als het volume laag is.
 7. Pas het volume op uw draagbare audiospeler aan tot het volume het niveau van de FM-zender of de cd bereikt. Schakel hiervoor heen en weer tussen de AUX- en FM- of cd-bediening.
Type 1

Type 1

Type 2

Type 2

  READ NEXT:

   USB-poort

  Via de USB-poort kunt u apparaten opladen (indien ondersteund). Plaats een compatibel extern apparaat of geheugenstick om audio vanaf dit apparaat of de geheugenstick af te spelen. Zie Middenconsole.

   Mediahub

  Storingen verhelpen audio-installatie   Display audio-unit Rectificatie Controleer CD Algemeen storingsbericht voor storingen tijdens het afspelen van een cd, bijv. kan cd n

   SYNC

  SEE MORE:

   Inleiding voor het onderwerp

  ATTENTIE Niets op het dashboard leggen. Daarop neergelegde voorwerpen zouden tijdens het rijden kunnen verschuiven en uw aandacht van de verkeerssituatie afleiden - gevaar voor ongevallen! Verzeker u ervan dat tijdens het rijden ge

   Beschrijving van de bandenafdichtset

  Afb. 156 Beschrijving van de bandenafdichtset De bandenafdichtset bevindt zich in een bak onder de bodembekleding van de bagageruimte. Sticker met de snelheidsaanduiding "max. 80 km/h" resp. "max. 50 mph" Ventielsleute