Compacte stadsauto: Audioeenheid

WAARSCHUWING

Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kunnen afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.

Audioeenheid

 1. Display: toont de status van de momenteel geselecteerde modus.
 2. SOUND: druk op de toets om de geluidsinstellingen voor bass, treble, balance en fade aan te passen.
 3. Opwaarts zoeken: druk op de toets om naar de volgende zender op de radiofrequentieband of het volgende nummer te gaan. Neerwaarts zoeken: druk op de toets om naar de vorige zender op de radiofrequentieband of het vorige nummer te gaan. Druk in Bluetooth-audio- en USB-modus op de toetsen om naar het volgende of vorige nummer te gaan. C. Bellen en gesprek beëindigen: druk op de toets om te bellen of het gesprek te beëindigen.
 4. Numeriek toetsenbord: Druk op de toets om een eerder opgeslagen radiostation op te vragen. Houd de toets ingedrukt tot het geluid weer wordt weergegeven om een favoriet radiostation op te slaan. Gebruik in de modus TELEFOON deze toetsen om het nummer in te voeren.
 5. Klok: Druk op de toets om het afstellen van de klok te selecteren.
 6. Informatie: druk op de toets voor toegang tot de volledige informatie als deze niet op het display past.
 7. TA: druk op de toets om verkeersberichten in of uit te schakelen en annuleer berichten tijdens een actief bericht.
 8. Aan/uit- en volumeknop: druk op de knop om het audiosysteem in of uit te schakelen. Draai de knop om het volume aan te passen.
 9. MENU: druk op de toets voor toegang tot diverse functies van het audiosysteem, naargelang de geselecteerde modus.
 10. Spraakbesturing en telefoon: druk op de toets om commando's voor uw mobiele telefoon te zeggen of voor toegang tot de functie Bluetooth-telefoon van het systeem door te drukken op PHONE en daarna op MENU. Als de telefoon is gekoppeld en herhaaldelijk op deze toets wordt gedrukt, worden de naam van de telefoon, de signaalsterkte en het accupeil weergegeven.
 11. MEDIA: druk op de toets voor toegang tot Bluetooth-audiostreaming, USB of Aux-ingang afspelen.
 12. RADIO: druk op de toets om verschillende radiofrequentiebanden te selecteren. Druk hierop om bladeren door het menu of de lijst te annuleren.
 13. Cursor omhoog en omlaag: druk op een toets om door de schermopties te scrollen. Druk hierop in radiomodus om handmatig af te stemmen.
 14. OK, Afspelen en Pauzeren: druk op de toets om de schermselecties te bevestigen. Druk tijdens het afspelen met compatibele externe apparaten op deze toets om af te spelen of te pauzeren.

READ NEXT:

 Klanktoets

Hiermee kunt u de geluidsinstellingen aanpassen (bijvoorbeeld bass, treble, balance en fade). Druk herhaaldelijk op de toets SOUND om door de instellingen te bladeren. Gebruik de knoppen pijltje omhoog en omlaag om de gewenste in

 Station-afstemtoetsen

Automatisch afstemmenSelecteer een frequentieband en druk kort op een van de zoektoetsen.Het toestel stopt bij het eerste radiostation dat in de door u gekozen richting wordt gevonden. Handmatig afstemmenDruk op de pijltjestoetsen omhoog e

 Regionale modus

De regionale modus regelt het gedrag van alternatieve frequenties (AF) door tussen regionale netwerken van een hoofdzender te schakelen. Een zender kan over een groot netwerk beschikken dat in een groot deel van het land te ontvangen i

SEE MORE:

 Kenmerkende wagengegevens

Afb. 183 Typeplaatje Typeplaatje Het typeplaatje " afb. 183 zit onderaan de B-stijl aan de linkerzijde van de wagen. Het typeplaatje bevat de volgende gegevens. Fabrikant van de wagen Chassisnummer (VIN) Maximaal toegestaan gewicht

 Werking

Afb. 128 Inbouwplaats van sensoren / reikwijdte van sensoren Het systeem berekent met behulp van ultrasone golven de afstand tussen de bumper en een obstakel. De ultrasoonsensoren bevinden zich in de achterbumper " afb. 128. Globaal bereik va