Ford Ka+ - Instructieboekje (2018-2024): Systeemstatus MyKey controleren

Ford Ka+ - Instructieboekje (2018-2024) / MyKey / Systeemstatus MyKey controleren

Informatie over de MyKeys die voor uw auto geprogrammeerd zijn, kunt u vinden met behulp van het informatiedisplay. Zie General Information.

MyKey-afstand

Registreert de afstand wanneer bestuurders een MyKey gebruiken. De enige manier om de totale afgelegde afstand te verwijderen is via een admin-sleutel om alle MyKeys te wissen. Als de afgelegde afstand niet wordt geregistreerd zoals verwacht, dan gebruikt de beoogde gebruiker de MyKey niet of werd deze onlangs gewist door een admin-sleutel en werd de MyKey daarna opnieuw aangemaakt.

Aantal MyKeys

Wijst op het aantal MyKeys die voor uw auto zijn geprogrammeerd. Gebruik deze functie om te detecteren hoeveel MyKeys er zijn voor uw auto en te bepalen wanneer alle MyKeys zijn verwijderd.

Aantal admin-sleutels

Hier wordt aangeduid hoeveel admin-sleutels er voor uw auto geprogrammeerd zijn. Gebruik deze functie om te bepalen hoeveel admin-sleutels er zijn voor uw auto en te detecteren of er een extra MyKey is geprogrammeerd.

MyKey gebruiken bij op afstand bedienbare startsystemen

MyKey is niet compatibel met startsystemen op afstand die niet door Ford goedgekeurd zijn. Als u besluit een startsysteem op afstand aan te brengen, neem dan contact op met een erkende dealer voor een door Ford goedgekeurd startsysteem op afstand.

  READ NEXT:

   MyKey - probleemoplossing

  Alle voertuigen Toestand Mogelijke oorzaken Ik kan geen MyKey maken. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. De sleutel in het contactslot is de enige sleutel. Er

   Vergrendelen en ontgrendelen

  U kunt de handmatige portierregeling, de sleutel of de afstandsbediening gebruiken om de auto te vergrendelen en te ontgrendelen.

  SEE MORE:

   Alarmlichten

  Afb. 44 Toets voor alarmlichten Om de alarmlichten in en uit te schakelen de toets indrukken " afb. 44. Bij het inschakelen knipperen alle knipperlichten en het controlelampje in de toets, samen met de controlelampjes in het i

   Telefoonnummer ingeven en kiezen

  Afb. 112 Ingeven van het telefoonnummer: Geen ingegeven nummer / ingave Telefoonnummer ingeven en kiezen In het hoofdmenu Telefoon op de functietoets " afb. 111 drukken. Het telefoonnummer met de regelaar ingeven. Door dru