Compacte stadsauto: Systeemstatus MyKey controleren

Ford Ka+ / Ford Ka+ - Instructieboekje (2018-2024) / MyKey / Systeemstatus MyKey controleren

Informatie over de MyKeys die voor uw auto geprogrammeerd zijn, kunt u vinden met behulp van het informatiedisplay. Zie General Information.

MyKey-afstand

Registreert de afstand wanneer bestuurders een MyKey gebruiken. De enige manier om de totale afgelegde afstand te verwijderen is via een admin-sleutel om alle MyKeys te wissen. Als de afgelegde afstand niet wordt geregistreerd zoals verwacht, dan gebruikt de beoogde gebruiker de MyKey niet of werd deze onlangs gewist door een admin-sleutel en werd de MyKey daarna opnieuw aangemaakt.

Aantal MyKeys

Wijst op het aantal MyKeys die voor uw auto zijn geprogrammeerd. Gebruik deze functie om te detecteren hoeveel MyKeys er zijn voor uw auto en te bepalen wanneer alle MyKeys zijn verwijderd.

Aantal admin-sleutels

Hier wordt aangeduid hoeveel admin-sleutels er voor uw auto geprogrammeerd zijn. Gebruik deze functie om te bepalen hoeveel admin-sleutels er zijn voor uw auto en te detecteren of er een extra MyKey is geprogrammeerd.

MyKey gebruiken bij op afstand bedienbare startsystemen

MyKey is niet compatibel met startsystemen op afstand die niet door Ford goedgekeurd zijn. Als u besluit een startsysteem op afstand aan te brengen, neem dan contact op met een erkende dealer voor een door Ford goedgekeurd startsysteem op afstand.

  READ NEXT:

   MyKey - probleemoplossing

  Alle voertuigen Toestand Mogelijke oorzaken Ik kan geen MyKey maken. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. De sleutel in het contactslot is de enige sleutel. Er

   Vergrendelen en ontgrendelen

  U kunt de handmatige portierregeling, de sleutel of de afstandsbediening gebruiken om de auto te vergrendelen en te ontgrendelen.

  SEE MORE:

   Houder bevestigen/verwijderen

  Afb. 77 Houder in de adapter plaatsen / houder uit de adapter verwijderen Voor de bevestiging van de houder in de adapter de houder A in de bevestigingen B in pijlrichting 1 aanbrengen tot deze hoorbaar vergrendelt " afb.77. Voor het v

   12 volt stopcontact

  Afb. 68 12 volt stopcontact Om het stopcontact te gebruiken, de afdekking van het stopcontact openen en de stekker van de elektrische verbruiker in het stopcontact steken " afb.68. Het 12 volt stopcontact werkt alleen als het contact is i