Ford Ka+ - Instructieboekje (2018-2024): MyKey - probleemoplossing

Ford Ka+ - Instructieboekje (2018-2024) / MyKey / MyKey - probleemoplossing

Alle voertuigen

Toestand Mogelijke oorzaken
Ik kan geen MyKey maken. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. De sleutel in het contactslot is de enige sleutel. Er moet op zijn minst één admin-sleutel zijn.
Ik kan de optionele instellingen niet programmeren. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. Er zijn geen MyKeys voor uw auto geprogrammeerd. Zie MyKey aanmaken.
Ik kan de MyKeys niet wissen. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. Er zijn geen MyKeys voor uw auto geprogrammeerd. Zie MyKey aanmaken.
Ik ben de enige admin-sleutel kwijtgeraakt. Koop een nieuwe sleutel bij een erkende dealer.
De MyKey-afstand neemt niet toe. De MyKey wordt niet door de bedoelde gebruiker gebruikt. De MyKeys zijn gewist. Zie Alle MyKeys wissen.

  READ NEXT:

   Vergrendelen en ontgrendelen

  U kunt de handmatige portierregeling, de sleutel of de afstandsbediening gebruiken om de auto te vergrendelen en te ontgrendelen.

   Handmatige portiervergrendeling

  De handmatige portierregeling bevindt zich op de handgreep aan de binnenkant van het bestuurdersportier. Trek om te openen. Ontgrendelt alle portieren. Druk om alle portieren te vergrendelen. Achterportier ontgre

  SEE MORE:

   SYNC gebruiken met Media Player

  U kunt toegang krijgen tot en muziek afspelen vanaf de mediaspeler via het luidsprekersysteem van de auto met behulp van het mediamenu van het systeem of met spraakgestuurde commando's. U kunt uw muziek ook sorteren en afspelen op spec

   Bandenspanning

  Aanhaalmoment wielmoer Wieltype Koppel Alle 133Nm Bandenspanningen (koude banden) Bandenmaat Normale belading Volle belading Vóór