Compacte stadsauto: MyKey - probleemoplossing

Alle voertuigen

Toestand Mogelijke oorzaken
Ik kan geen MyKey maken. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. De sleutel in het contactslot is de enige sleutel. Er moet op zijn minst één admin-sleutel zijn.
Ik kan de optionele instellingen niet programmeren. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. Er zijn geen MyKeys voor uw auto geprogrammeerd. Zie MyKey aanmaken.
Ik kan de MyKeys niet wissen. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. Er zijn geen MyKeys voor uw auto geprogrammeerd. Zie MyKey aanmaken.
Ik ben de enige admin-sleutel kwijtgeraakt. Koop een nieuwe sleutel bij een erkende dealer.
De MyKey-afstand neemt niet toe. De MyKey wordt niet door de bedoelde gebruiker gebruikt. De MyKeys zijn gewist. Zie Alle MyKeys wissen.

  READ NEXT:

   Vergrendelen en ontgrendelen

  U kunt de handmatige portierregeling, de sleutel of de afstandsbediening gebruiken om de auto te vergrendelen en te ontgrendelen.

   Handmatige portiervergrendeling

  De handmatige portierregeling bevindt zich op de handgreep aan de binnenkant van het bestuurdersportier. Trek om te openen. Ontgrendelt alle portieren. Druk om alle portieren te vergrendelen. Achterportier ontgre

  SEE MORE:

   Stuurwielslot

  WAARSCHUWINGControleer altijd voordat u probeert uw auto in beweging te brengen of het stuurslot is uitgeschakeld. Het stuur vergrendelen Haal de sleutel uit het contact. Draai het stuurwiel enigszins om de vergrendeling te ontgren

   Bediening van het schuif-kanteldak activeren

  Als de bediening van het schuif-kanteldak niet werkt (bv. na het losmaken en aansluiten van de accukabels), dan moet de bediening worden geactiveerd. Het contact inschakelen en de schakelaar in stand zetten " afb. 38 . De schakelaar aan de