Volkswagen up, Skoda Citigo - Instructieboekje (2011-2024): Inleiding voor het onderwerp

ATTENTIE
 • Niets op het dashboard leggen. Daarop neergelegde voorwerpen zouden tijdens het rijden kunnen verschuiven en uw aandacht van de verkeerssituatie afleiden - gevaar voor ongevallen!
 • Verzeker u ervan dat tijdens het rijden geen voorwerpen in de bestuurdersvoetenruimte kunnen komen - gevaar voor ongevallen!
 • Geen voorwerpen op de bijrijdersstoel vervoeren, behalve als ze daarvoor bedoeld zijn (bijvoorbeeld een kinderzitje) - gevaar voor ongevallen!
 • In de opbergvakken en in de bekerhouders mogen geen voorwerpen worden neergelegd, die de inzittenden in gevaar zouden kunnen brengen bij plotseling remmen of bij een aanrijding.
 • Om veiligheidsredenen moeten afsluitbare opbergvakken tijdens het rijden gesloten zijn - gevaar voor verwondingen door de geopende klep of door losliggende voorwerpen in het opbergvak.
 • Let erop, dat er geen voorwerpen uit de opbergvakken steken - gevaar voor verwondingen!
 • De toegestane belasting van de opbergvakken en tassen niet overschrijden - gevaar voor verwondingen of beschadiging van de vakken en tassen!
 • As, sigaretten, sigaren en dergelijke mogen alleen in de asbak worden gedeponeerd - brandgevaar!
 • De opbergvakken, de multimediahouder en de afvalbak zijn geen vervanging voor asbakken en mogen ook niet als zodanig worden gebruikt - brandgevaar!

 

VOORZICHTIG Geen grote of scherpe voorwerpen in de opbergvakken en tassen plaatsen - gevaar voor beschadiging van de vakken en tassen.

  READ NEXT:

   Parkeerkaarthouder

  Afb. 58 Parkeerkaarthouder De parkeerkaarthouder is bedoeld voor het bevestigen van bv. parkeertickets. Opbergvak aan bestuurderszijde Afb. 59 Opbergvak aan bestuurderszijde Het open opbergvak A bevindt zich onder het dashboard aan bestuu

   Bekerhouders

  Afb. 62 Bekerhouder voorin Afb. 63 Bekerhouder achterin De bekerhouders bevinden zich voorin " afb. 62 en achterin A " afb. 63 in de middenconsole. Om een beker in de bekerhouder voorin te plaatsen, de bekerhouder in pijlrichting o

   Afvalbak

  Afb. 64 Afvalbak: Plaatsen en verschuiven / openen Afb. 65 Zak vervangen De afvalbak kan in het opbergvak in het voorportier worden geplaatst. Afvalbak aanbrengen De afvalbak aan voorzijde aan de rand van het opbergvak aanbrengen. De

  SEE MORE:

   Instellingen Radio

  De toets → Radio indrukken. ■ Pijltoetsen: ... - Instelling van de werking van de zenderomschakeling (toetsen en ) Geheugens - Wisselen tussen de onder de voorkeuzetoetsen opgeslagen zenders Zenders - Wisselen tussen

   Reinigen van buitenzijde auto

  Was uw auto regelmatig met koud of lauw water en een pH-neutrale autoshampoo. Gebruik geen sterke huishoudelijke schoonmaakmiddelen of zeep, zoals afwasmiddel of wasmiddel. Deze producten kunnen het lakwerk verkleuren en vlekken ve