Volkswagen up, Skoda Citigo - Instructieboekje (2011-2024): Inleiding voor het onderwerp

ATTENTIE
  • Niets op het dashboard leggen. Daarop neergelegde voorwerpen zouden tijdens het rijden kunnen verschuiven en uw aandacht van de verkeerssituatie afleiden - gevaar voor ongevallen!
  • Verzeker u ervan dat tijdens het rijden geen voorwerpen in de bestuurdersvoetenruimte kunnen komen - gevaar voor ongevallen!
  • Geen voorwerpen op de bijrijdersstoel vervoeren, behalve als ze daarvoor bedoeld zijn (bijvoorbeeld een kinderzitje) - gevaar voor ongevallen!
  • In de opbergvakken en in de bekerhouders mogen geen voorwerpen worden neergelegd, die de inzittenden in gevaar zouden kunnen brengen bij plotseling remmen of bij een aanrijding.
  • Om veiligheidsredenen moeten afsluitbare opbergvakken tijdens het rijden gesloten zijn - gevaar voor verwondingen door de geopende klep of door losliggende voorwerpen in het opbergvak.
  • Let erop, dat er geen voorwerpen uit de opbergvakken steken - gevaar voor verwondingen!
  • De toegestane belasting van de opbergvakken en tassen niet overschrijden - gevaar voor verwondingen of beschadiging van de vakken en tassen!
  • As, sigaretten, sigaren en dergelijke mogen alleen in de asbak worden gedeponeerd - brandgevaar!
  • De opbergvakken, de multimediahouder en de afvalbak zijn geen vervanging voor asbakken en mogen ook niet als zodanig worden gebruikt - brandgevaar!

 

VOORZICHTIG Geen grote of scherpe voorwerpen in de opbergvakken en tassen plaatsen - gevaar voor beschadiging van de vakken en tassen.

    READ NEXT:

     Parkeerkaarthouder

    Afb. 58 Parkeerkaarthouder De parkeerkaarthouder is bedoeld voor het bevestigen van bv. parkeertickets. Opbergvak aan bestuurderszijde Afb. 59 Opbergvak aan bestuurderszijde Het open opbergvak A bevindt zich onder het dashboard aan bestuu

     Bekerhouders

    Afb. 62 Bekerhouder voorin Afb. 63 Bekerhouder achterin De bekerhouders bevinden zich voorin " afb. 62 en achterin A " afb. 63 in de middenconsole. Om een beker in de bekerhouder voorin te plaatsen, de bekerhouder in pijlrichting o

     Afvalbak

    Afb. 64 Afvalbak: Plaatsen en verschuiven / openen Afb. 65 Zak vervangen De afvalbak kan in het opbergvak in het voorportier worden geplaatst. Afvalbak aanbrengen De afvalbak aan voorzijde aan de rand van het opbergvak aanbrengen. De

    SEE MORE:

     Elektronische wegrijblokkering en stuurslot

    Door de elektronische wegrijblokkering (hierna wegrijblokkering) en het stuurslot wordt diefstal of onbevoegd gebruik van de wagen bemoeilijkt. Wegrijblokkering De wegrijblokkering maakt een motorstart uitsluitend mogelijk bij gebruik van de

     Handmatig bediende achterklep

    WAARSCHUWINGHet is zeer gevaarlijk om in of buiten de bagageruimte van uw auto mee te rijden. Bij een aanrijding is het risico op ernstig letsel of overlijden groter voor personen die in of buiten de bagageruimte meerijden. Laat nieman