Compacte stadsauto: Inleiding voor het onderwerp

ATTENTIE
 • Niets op het dashboard leggen. Daarop neergelegde voorwerpen zouden tijdens het rijden kunnen verschuiven en uw aandacht van de verkeerssituatie afleiden - gevaar voor ongevallen!
 • Verzeker u ervan dat tijdens het rijden geen voorwerpen in de bestuurdersvoetenruimte kunnen komen - gevaar voor ongevallen!
 • Geen voorwerpen op de bijrijdersstoel vervoeren, behalve als ze daarvoor bedoeld zijn (bijvoorbeeld een kinderzitje) - gevaar voor ongevallen!
 • In de opbergvakken en in de bekerhouders mogen geen voorwerpen worden neergelegd, die de inzittenden in gevaar zouden kunnen brengen bij plotseling remmen of bij een aanrijding.
 • Om veiligheidsredenen moeten afsluitbare opbergvakken tijdens het rijden gesloten zijn - gevaar voor verwondingen door de geopende klep of door losliggende voorwerpen in het opbergvak.
 • Let erop, dat er geen voorwerpen uit de opbergvakken steken - gevaar voor verwondingen!
 • De toegestane belasting van de opbergvakken en tassen niet overschrijden - gevaar voor verwondingen of beschadiging van de vakken en tassen!
 • As, sigaretten, sigaren en dergelijke mogen alleen in de asbak worden gedeponeerd - brandgevaar!
 • De opbergvakken, de multimediahouder en de afvalbak zijn geen vervanging voor asbakken en mogen ook niet als zodanig worden gebruikt - brandgevaar!

 

VOORZICHTIG Geen grote of scherpe voorwerpen in de opbergvakken en tassen plaatsen - gevaar voor beschadiging van de vakken en tassen.

  READ NEXT:

   Parkeerkaarthouder

  Afb. 58 Parkeerkaarthouder De parkeerkaarthouder is bedoeld voor het bevestigen van bv. parkeertickets. Opbergvak aan bestuurderszijde Afb. 59 Opbergvak aan bestuurderszijde Het open opbergvak A bevindt zich onder het dashboard aan bestuu

   Bekerhouders

  Afb. 62 Bekerhouder voorin Afb. 63 Bekerhouder achterin De bekerhouders bevinden zich voorin " afb. 62 en achterin A " afb. 63 in de middenconsole. Om een beker in de bekerhouder voorin te plaatsen, de bekerhouder in pijlrichting o

   Afvalbak

  Afb. 64 Afvalbak: Plaatsen en verschuiven / openen Afb. 65 Zak vervangen De afvalbak kan in het opbergvak in het voorportier worden geplaatst. Afvalbak aanbrengen De afvalbak aan voorzijde aan de rand van het opbergvak aanbrengen. De

  SEE MORE:

   Gebruik van de wagen en afwijkende weersomstandigheden

  Als de wagen in landen met sterk afwijkende weersomstandigheden wordt gebruikt, contact opnemen met een ŠKODA Partner. Die geeft advies of er bepaalde voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen, om de volledige werking van de wagen te waarb

   Kenmerkende wagengegevens

  Afb. 183 Typeplaatje Typeplaatje Het typeplaatje " afb. 183 zit onderaan de B-stijl aan de linkerzijde van de wagen. Het typeplaatje bevat de volgende gegevens. Fabrikant van de wagen Chassisnummer (VIN) Maximaal toegestaan gewicht