Compacte stadsauto: Rugleuningen van zitplaatsen achterin

Afb. 54 Rugleuning naar voren klappen / gordel naar de zijbekleding toe trekken
Afb. 54 Rugleuning naar voren klappen / gordel naar de zijbekleding toe trekken

Neerklappen

 • De ontgrendelingsgreep A in pijlrichting 1 drukken en de rugleuning in pijlrichting 2 kantelen " afb. 54.
 • De hoofdsteunen volledig omlaagschuiven of verwijderen en de rugleuning in pijlrichting 2 volledig naar voren klappen.

Bij de ongedeelde rugleuning moeten de ontgrendelingsgrepen A aan beide zijden van de rugleuning tegelijkertijd worden ingedrukt.

Terugklappen

 • Als de hoofdsteunen zijn verwijderd, dan moeten deze in de iets opgetilde rugleuning worden geschoven .
 • De veiligheidsgordel C in pijlrichting 3 naar de zijbekleding toe trekken " afb. 54.
 • De rugleuning tegen de pijlrichting in 2 optillen tot de ontgrendelingsgreep A hoorbaar vergrendelt. Dit controleren door aan de rugleuning te trekken.
 • Verzeker u ervan dat de rode markering B niet zichtbaar is.

Bij de ongedeelde rugleuning moeten de beide veiligheidsgordels naar de zijbekleding worden getrokken. Na het terugklappen van de rugleuning moeten de ontgrendelingsgrepen A aan beide zijden van de rugleuning hoorbaar vergrendelen en mag de rode markering B aan geen van beide zijden van de rugleuning zichtbaar zijn.

ATTENTIE
 • De rugleuningen moeten in geval van bezette zitplaatsen achterin correct vergrendeld zijn.
 • Bij het vervoeren van voorwerpen die vastgezet zijn in de vergrote bagageruimte, die ontstaat door het naar voren klappen van rugleuning, moet beslist worden gelet op het waarborgen van de veiligheid van de persoon die op de resterende zitplaats achterin zit.
 • De rugleuningen moeten goed zijn vergrendeld, zodat er bij plotseling remmen geen voorwerpen vanuit de bagageruimte in de passagiersruimte kunnen glijden - gevaar voor verwondingen.

 

VOORZICHTIG Bij het bedienen van de rugleuningen mogen de veiligheidsgordels niet bekneld raken - gevaar voor beschadiging van de veiligheidsgordels.

  READ NEXT:

   Hoofdsteunen

  Hoogte instellen Afb. 55 Hoogte van de hoofdsteun achterin instellen De hoogte-instelling is alleen bij de hoofdsteunen achterin mogelijk. De hoofdsteun vastpakken en naar boven in pijlrichting 1 schuiven " afb.55. Om de hoofdsteun naar b

   Voorstoelverwarming

  Afb. 57 Toetsen voor verwarming van de voorstoelen De rugleuningen en zittingen van de voorstoelen kunnen elektrisch worden verwarmd. Toetsen voor de stoelverwarming " afb. 57 Stoelverwarming links Stoelverwarming rechts Om de verwarming

  SEE MORE:

   Stuurwielslot

  WAARSCHUWINGControleer altijd voordat u probeert uw auto in beweging te brengen of het stuurslot is uitgeschakeld. Het stuur vergrendelen Haal de sleutel uit het contact. Draai het stuurwiel enigszins om de vergrendeling te ontgren

   Motorolie controleren

  WAARSCHUWINGGebruik geen additieven of andere smeermiddelen. Onder bepaalde omstandigheden kunnen ze de motor beschadigen en dit wordt niet gedekt door de garantie. Lege reservoirs van motorolie mogen niet worden weggegooid bij