Volkswagen up, Skoda Citigo - Instructieboekje (2011-2024): Losmaken, aansluiten en vervangen

De nieuwe accu moet dezelfde capaciteit, spanning, stroomsterkte en dezelfde afmetingen als de oorspronkelijke accu hebben.

Wij adviseren de accu door een specialist te laten vervangen.

  • Om de accukabels los te maken, het contact uitschakelen en eerst de minpool en pas daarna de pluspool van de accu losmaken.
  • Om de accukabels aan te sluiten, eerst de pluspool en pas daarna de minpool van de accu aansluiten.

Na het losmaken en weer aansluiten van de accukabels kan het gebeuren dat de tijdweergave is teruggezet.

VOORZICHTIG
  • De accukabels alleen losmaken bij uitgeschakeld contact en uitgeschakelde verbruikers - gevaar voor beschadiging van de elektrische installatie van de wagen.
  • Vóór het losmaken van de accukabels de elektrisch bediende ruiten en het schuif-kanteldak altijd sluiten - anders kunnen storingen in deze onderdelen optreden.
  • De aansluitkabels in geen geval verwisselen - brandgevaar.

Let op Wij adviseren de wagen na het losmaken en weer aansluiten van de accukabels door een specialist te laten controleren, zodat de volledige werking van de wagen is gewaarborgd.

    READ NEXT:

     Wielen

     Gebruiksinstructies voor wielen

    Nieuwe banden leveren ongeveer de eerste 500 km nog niet de optimale grip, daarom voorzichtig rijden. Banden met het meeste profiel moeten altijd op de voorwielen worden gebruikt. Velgen en wielbouten zijn constructief op elkaar afgestemd. Wij

    SEE MORE:

     Mistlampen voor

    Trek de elektrische stekker los. Draai de lamphouder linksom en verwijder deze. N.B.: Raak het glas van de gloeilamp niet aan.Achterlichten Verwijder de bevestigingsschroeven. Verwijder de lamp. Trek de multis

     Gebruik van de wagen en afwijkende weersomstandigheden

    Als de wagen in landen met sterk afwijkende weersomstandigheden wordt gebruikt, contact opnemen met een ŠKODA Partner. Die geeft advies of er bepaalde voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen, om de volledige werking van de wagen te waarb