Compacte stadsauto: Losmaken, aansluiten en vervangen

De nieuwe accu moet dezelfde capaciteit, spanning, stroomsterkte en dezelfde afmetingen als de oorspronkelijke accu hebben.

Wij adviseren de accu door een specialist te laten vervangen.

 • Om de accukabels los te maken, het contact uitschakelen en eerst de minpool en pas daarna de pluspool van de accu losmaken.
 • Om de accukabels aan te sluiten, eerst de pluspool en pas daarna de minpool van de accu aansluiten.

Na het losmaken en weer aansluiten van de accukabels kan het gebeuren dat de tijdweergave is teruggezet.

VOORZICHTIG
 • De accukabels alleen losmaken bij uitgeschakeld contact en uitgeschakelde verbruikers - gevaar voor beschadiging van de elektrische installatie van de wagen.
 • Vóór het losmaken van de accukabels de elektrisch bediende ruiten en het schuif-kanteldak altijd sluiten - anders kunnen storingen in deze onderdelen optreden.
 • De aansluitkabels in geen geval verwisselen - brandgevaar.

Let op Wij adviseren de wagen na het losmaken en weer aansluiten van de accukabels door een specialist te laten controleren, zodat de volledige werking van de wagen is gewaarborgd.

  READ NEXT:

   Wielen

   Gebruiksinstructies voor wielen

  Nieuwe banden leveren ongeveer de eerste 500 km nog niet de optimale grip, daarom voorzichtig rijden. Banden met het meeste profiel moeten altijd op de voorwielen worden gebruikt. Velgen en wielbouten zijn constructief op elkaar afgestemd. Wij

  SEE MORE:

   Handmatig bediende achterklep

  WAARSCHUWINGHet is zeer gevaarlijk om in of buiten de bagageruimte van uw auto mee te rijden. Bij een aanrijding is het risico op ernstig letsel of overlijden groter voor personen die in of buiten de bagageruimte meerijden. Laat nieman

   Bandenspanningcontrolesysteem

  WAARSCHUWINGHet controlesysteem voor lage bandenspanning vormt geen vervanging voor handmatige controle van de bandenspanning. De bandenspanning moet regelmatig (minstens een keer per maand) worden gecontroleerd met een bandenspanni