Compacte stadsauto: Losmaken, aansluiten en vervangen

De nieuwe accu moet dezelfde capaciteit, spanning, stroomsterkte en dezelfde afmetingen als de oorspronkelijke accu hebben.

Wij adviseren de accu door een specialist te laten vervangen.

 • Om de accukabels los te maken, het contact uitschakelen en eerst de minpool en pas daarna de pluspool van de accu losmaken.
 • Om de accukabels aan te sluiten, eerst de pluspool en pas daarna de minpool van de accu aansluiten.

Na het losmaken en weer aansluiten van de accukabels kan het gebeuren dat de tijdweergave is teruggezet.

VOORZICHTIG
 • De accukabels alleen losmaken bij uitgeschakeld contact en uitgeschakelde verbruikers - gevaar voor beschadiging van de elektrische installatie van de wagen.
 • Vóór het losmaken van de accukabels de elektrisch bediende ruiten en het schuif-kanteldak altijd sluiten - anders kunnen storingen in deze onderdelen optreden.
 • De aansluitkabels in geen geval verwisselen - brandgevaar.

Let op Wij adviseren de wagen na het losmaken en weer aansluiten van de accukabels door een specialist te laten controleren, zodat de volledige werking van de wagen is gewaarborgd.

  READ NEXT:

   Wielen

   Gebruiksinstructies voor wielen

  Nieuwe banden leveren ongeveer de eerste 500 km nog niet de optimale grip, daarom voorzichtig rijden. Banden met het meeste profiel moeten altijd op de voorwielen worden gebruikt. Velgen en wielbouten zijn constructief op elkaar afgestemd. Wij

  SEE MORE:

   Spraakherkenning gebruiken

  Dit systeem helpt u bij de bediening van veel functies m.b.v. spraakcommando's.Zo kunt u uw handen aan het stuurwiel houden en uw aandacht op de weg voor u gevestigd houden. Een spraaksessie starten Druk op de spraaktoets op het stu

   Mistachterlichten

  WAARSCHUWINGGebruik het mistachterlicht alleen wanneer het zicht beperkt is tot minder dan 50m. Gebruik het mistachterlicht niet wanneer het regent of sneeuwt en het zicht meer is dan 50m. Druk op het bedieningselement om de mistla