Volkswagen up, Skoda Citigo - Instructieboekje (2011-2024): Lijst met beschikbare zenders

Afb. 101
Afb. 101 Lijst met beschikbare zenders: Swing/Blues

  • Voor de weergave van de lijst met beschikbare zenders van het actueel gekozen frequentiebereik in het hoofdmenu Radio de functietoets indrukken.
  • Voor de weergave de gewenste zender m.b.v. de functietoetsen en of door draaien aan de draaiknop selecteren. Door indrukken van draaiknop de zender oproepen.

Zenderlijst " afb. 101

  1. Zenderkeuze
  2. - Opslag van de zender onder een voorkeuzetoets

Informatiesymbolen

Symbool Betekenis
Actueel opgeslagen zender
Zender is onder een van de voorkeuzetoetsen opgeslagen
Zender met verkeersinformatie
De zenderontvangst is niet beschikbaar (DAB)
De zenderontvangst is niet goed (DAB)
Type van regionale zending (FM)

Lijst updaten Binnen het FM-ontvangstbereik wordt de zenderlijst automatisch geüpdatet.

Binnen het AM- en DAB-ontvangstbereik wordt de zenderlijst handmatig geupdatet door de functietoets in te drukken " afb. 101.

    READ NEXT:

     Voorkeuzetoetsen voor voorkeuzezenders

    Afb. 102 Voorkeuzetoetsen voor voorkeuzezenders: Swing/Blues Voor de weergave van de voorkeuzetoetsen voor voorkeuzezenders in het hoofdmenu Radio de functietoets indrukken. Voor de zenderopslag de geheugengroep met de functietoets A "

     Media

     Hoofdmenu

    Afb. 103 Hoofdmenu: Swing/Blues Voor de weergave van het hoofdmenu de toets indrukken. Hoofdmenu " afb. 103 Informatie over weergegeven titel Weergave-tijdbalk met een schuifknop Geselecteerde audiobron Aansturing van de tite

    SEE MORE:

     Tips voor rijden met ABS

    Het anti-blokkeerremsysteem voorkomt geen risico's die ontstaan wanneer: U te weinig afstand ten opzichte van voor u rijdend verkeer houdt. Uw auto last heeft van aquaplanning. U bochten te snel neemt. Het wegdek slecht is. N.B.: Als

     Rem- en stabiliteitssystemen

    Inleiding voor het onderwerp De rem- en stabiliteitssystemen worden elke keer als het contact wordt ingeschakeld automatisch geactiveerd, voor zover er niets anders staat vermeld. De storingsindicatie staat in het hoofdstuk, Controlelampjes.