Volkswagen up, Skoda Citigo - Instructieboekje (2011-2024): Inleiding voor het onderwerp

Het naleven van de service-intervallen is van cruciaal belang voor de levensduur en het waardebehoud van de wagen. Nooit de servicetermijn overschrijden.

Met betrekking tot de aard van de service-interval, de opties voor de aanpassing ervan en de omvang van de servicebeurt wordt u geïnformeerd door de specialist.

Op de tijdige uitvoering van de servicewerkzaamheden wordt u geattendeerd door de service-intervalindicatie op het display van het instrumentenpaneel.

Bewijs van uitgevoerde servicewerkzaamheden

Een specialist bevestigt de betreffende bewijzen van uitgevoerde servicebeurten in het service-informatiesysteem met de naam Digitaal Serviceplan.

Wij adviseren u het betreffende bewijs voor de uitgevoerde servicebeurten altijd te laten printen.

Let op Aan alle servicewerkzaamheden en het vervangen resp. bijvullen van bedrijfsvloeistoffen zijn voor de klant kosten verbonden, ook gedurende de garantieperiode, tenzij anders is vermeld in de garantiebepalingen van ŠKODA AUTO of in andere bindende overeenkomsten.

    READ NEXT:

     Afstand en dagen tot de eerstvolgende servicetermijn weergeven

    Meldingen m.b.t. het aantal kilometers resp. dagen tot de volgende servicebeurt kunnen bij ingeschakeld contact op elk moment in het menupunt Service worden weergegeven, Menupunt Instellingen. Servicemeldingen Weergave op MAXI DOT-display V&oa

    SEE MORE:

     Overzicht motorruimte

    Afb. 139 Overzichtvoorbeeld van de motorruimte Motoroliepeilstok Remvloeistofreservoir Accu Motorolievulopening Koelvloeistofexpansiereservoir Ruitensproeiervloeistofreservoir Ruitensproeiervloeistof Afb. 140 Ruitensproe

     Rem- en stabiliteitssystemen

    Inleiding voor het onderwerp De rem- en stabiliteitssystemen worden elke keer als het contact wordt ingeschakeld automatisch geactiveerd, voor zover er niets anders staat vermeld. De storingsindicatie staat in het hoofdstuk, Controlelampjes.