Volkswagen up, Skoda Citigo - Instructieboekje (2011-2024): Bevestigingsogen van het TOP TETHER-systeem

Afb. 16
Afb. 16 Bevestigingsogen van het TOP TETHER-systeem

is een bevestigingssysteem dat de bewegingen van de bovenzijde van het kinderzitje beperkt.

De bevestigingsogen voor de bevestigingsgordel van een kinderzitje met het -systeem zitten aan de achterzijde van de rugleuningen van de zitplaatsen achterin " afb. 16.

ATTENTIE
  • Bij het in- en uitbouwen van het kinderzitje met het -systeem beslist de gebruiksaanwijzing van de fabrikant van het kinderzitje in acht nemen.
  • Kinderzitjes met het -systeem alleen gebruiken op stoelen die van bevestigingsogen zijn voorzien.
  • Altijd slechts één bevestigingsgordel van een kinderzitje aan een bevestigingsoog bevestigen.

    READ NEXT:

     Bestuurdersruimte

    Overzicht Afb. 17 Voorbeeld van bestuurdersruimte bij wagens met links stuur Elektrische ruitbediening Portiergreep Elektrische buitenspiegelverstelling Toets voor de centrale vergrendeling Luchtroosters Parkeerkaarthouder

    SEE MORE:

     Inleiding voor het onderwerp

    Afb. 166 Doorgebrande zekering De afzonderlijke stroomkringen zijn door middel van smeltzekeringen beveiligd. Een doorgebrande zekering is aan een doorgesmolten metalen strookje te herkennen " afb. 166. ATTENTIE Voor aanvang van alle

     Tijd in het instrumentenpaneel instellen

    Afb. 23 Toetsen in het instrumentenpaneel: Variant 1 en 2 / variant 3 De tijd kan bij ingeschakeld contact worden ingesteld. Instrumentenpaneel - Var. 1 en 2 De toets A vasthouden " afb. 23, tot de urenweergave op het display knippert.