Compacte stadsauto: Antidiefstalsysteem

Het systeem waarschuwt u bij ongeoorloofde toegang tot uw auto. Het wordt geactiveerd wanneer een portier, de bagageruimte of de motorkap wordt geopend zonder afstandsbediening.

Als er geprobeerd wordt ongeoorloofde toegang te verkrijgen terwijl het alarm is ingeschakeld, knipperen de richtingaanwijzers en weerklinkt de claxon.

Het alarm gaat ook af als een ongeldige sleutel de ontsteking uit- en inschakelt of als er een poging tot het wijzigen van de configuratie wordt gedetecteerd.

Ga bij eventuele problemen met het alarm van uw voertuig naar een erkende dealer en breng alle afstandsbedieningen mee.

Het alarm inschakelen

N.B.: Als het alarm is ingeschakeld en het kofferdeksel wordt ontgrendeld, wordt het alarm uitgeschakeld. Zodra het kofferdeksel is gesloten, wordt het alarm opnieuw ingeschakeld.

Het alarm kan worden ingeschakeld wanneer er geen sleutel in het contact zit en alle portieren zijn gesloten. Vergrendel de auto met de afstandsbediening om het alarm in te schakelen.

Het alarm uitschakelen

Schakel het alarm uit door een van de volgende handelingen:

 • Ontgrendel de portieren of de bagageruimte met de afstandsbediening.
 • Zet het contact aan of start de auto met een geldige sleutel.
 • Steek een geldige sleutel in het bestuurdersportier om het voertuig te ontgrendelen en zet vervolgens binnen 12 seconden het contact aan.

  READ NEXT:

   Het stuurwiel afstellen

  WAARSCHUWINGVerstel nooit het stuurwiel als uw auto in beweging is. N.B.: Controleer of u in de juiste positie zit. Zie De juiste zitpositie innemen. Ontgrendel de stuurkolom. Zet het stuurwiel in de gewenste stand. Ver

   Audiobediening

  Selecteer de gewenste bron op de audio-unit. U kunt de volgende functies bedienen met behulp van de regeling: Volume hoger Opwaarts zoeken, volgende, gesprek beëindigen of een spraakcommando annuleren Volume

  SEE MORE:

   Gloeilampje van mistlamp vervangen

  Afb. 178 Wielkuipbekleding verwijderen Afb. 179 Gloeilampje vervangen Wielkuipbekleding verwijderen Met de schroevendraaier uit het wagengereedschap de schroeven A " afb.178 uit de wielkuipbekleding losdraaien. Met een vlak, stomp voo

   Alle MyKeys wissen

  Schakel het contact in met behulp van een admin-sleutel. Verkrijg toegang tot het hoofdmenu via het informatiedisplay. Selecteer MyKey en druk op OK. Scroll naar Alles wissen en druk opop de knop OK. Houd OK ingedrukt tot er een bericht